Despre mine

Experienţa profesională

Februarie 2018 – Prezent: Vicelider al Grupului USR din Camera Deputaţilor

Noiembrie 2017 – Prezent: Membru în Comisia Juridică a Camerei Deputaților

Decembrie 2016 – Prezent: Secretar al Comisiei pentru regulament din Camera Deputaţilor

Decembrie 2016 – Prezent: Deputat în Parlamentul României

Octombrie 2016 – Prezent: Vicepreședinte al USR Maramureș

Noiembrie 2015 – Prezent: Avocat – Baroul Maramureș

În vârstă de 26 de ani, fiind născut la 29 ianuarie 1990, este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca și al cursului de master –  specializarea Stiinţe penale şi criminalistică – la aceeași facultate. In prezent este avocat și este necăsătorit.
A fost elev la Colegiul Național ”Vasile Lucaciu” Baia Mare, profil matematică – informatică. Încă din această perioadă a dovedit pasiune pentru politică și spirit pragmatic în context civic.
Pe durata studiilor universitare și postuniversitare a activat ca voluntar în Asociaţia Europeană a Studenţilor în Drept (ELSA – European Law Students’ Association). Competențele sale profesionale sunt completate de cele lingvistice (engleză și germană).
La nivelul filialei Maramureș a USR a fost ales vicepreședinte.
Candidează pentru Camera Deputaților considerând că, datorită profesiei sale, va avea oportunitatea de a contribui la crearea unui cadru legislativ care să-și dovedească stabilitatea în timp, necesitate constatată de către majoritatea populației nemulțumită de prea multe modificări ale legilor în diverse domenii ale vieții. Profesia și ocupația sa este cea mai adecvată, cea mai potrivită pentru a fi membru în organul legiuitor al țării.
Insușindu-și obiectivele USR, consideră că acesta este partidul care are posibilitatea de a aduce schimbări atât în modul de a face politică cât și în structura și componența clasei politice. Este convins că atingerea obiectivului transparenței funcționării instituțiilor statului și a cheltuirii banului public va conduce la scăderea semnificativă a fenomenului corupției.
S-a hotărât să intre în USR apreciind că acesta oferă cadrul pragmatic și realist pentru susținerea mediului de afaceri, reducerea deficienței de personal în domeniul medical, realizarea de investiții în educație de calitate, în creșteri salariale pe criterii legate de competențe și merite.
Este convins că acesta este partidul care valorizează ideile, experiența și energiile creatoare ale cetățenilor, astfel încât aceștia să înțeleagă faptul că în sfârșit, au cu cine să meargă mai departe în contextul clasei politice, faptul că în sfârșit, au pe cine să se bazeze că le vor reprezenta interesele, nevoile, aspirațiile pentru mai bine.
Consideră că este de datoria sa, ca tânăr, și are vocația de a se implica în dezvoltarea de strategii de dezvoltare durabilă a comunităților, în condițiile în care este nevoie de investitori, de răspuns la așteptarile pensionarilor, ale persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, ale persoanelor care doresc sau trebuie să se reîntoarcă în țară după ce au muncit ani la rând în străinătate.